Home | Contact | Artikelen | Brochures | Algemene Voorwaarden

Actueel

Nieuw praktijkboek!

Het alom bekende praktijkboek Met Woorden in de Weer van Dirkje van den Nulft en Marianne Verhallen is in een nieuw jasje gestoken. Zeven jaar lang hebben duizenden leerkrachten, studenten, pabo-docenten, schoolbegeleiders en andere belanghebbenden het boekje Met Woorden in de Weer ter hand genomen. Met als resultaat dat zij met heel veel plezier en inspiratie hun woordenschatonderwijs een nieuwe impuls hebben gegeven. Zeven jaar lang ook hebben wij, mede door het geven van cursussen en begeleiding aan scholen, een schat aan ervaringen opgedaan. Tijd dus voor een herziene uitgave.
In deze vernieuwde uitgave van Met Woorden in de Weer vind je nog steeds de vertrouwde praktische inslag. Volgens de bekende stappen willen-weten-kunnen-doen word je stap voor stap geleid naar uitvoering in de praktijk.
Daarnaast zijn de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied verwerkt en vind je nog meer praktische voorbeelden, opdrachten en handreikingen. Het boekje is dan ook bijna twee keer zo dik geworden. De antwoorden op de opdrachten vind je hier..
De vernieuwde uitgave van Met Woorden in de Weer is uitgegeven bij Uitgeverij Coutinho en verkrijgbaar bij de boekhandel en via internet.