Vraag hier een offerte aan of bestel je materialen

Ben jij geïnteresseerd in ons lesmateriaal over woordenschatonderwijs? Vraag hier je offerte aan of bestel je materialen.

Bestelformulier LOGO Taal actief 5 (extra)

Werkt jouw school met de methode Taal actief 5? De makers van de LOGO hebben ook een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Taal actief 5. Dit betekent dat je als gebruiker van Taal actief 5 de woordposters (ook wel woordwebben of clusters genoemd) kunt bestellen die je in de klas aan de muur kunt ophangen. Zo kun je het woordleren van de kinderen ondersteunen. Er zijn twee LOGO-pakketten die je ter ondersteuning bij het gebruik van Taal actief 5 kunt aanschaffen:

  1. LOGO Taal actief 5: het pakket woordposters die gebruikt zijn in TA5. Dit zijn in totaal 100 woordposters: 91 uit LOGO groep 4-5 (40 lkk zijn aangepast) en 9 speciaal ontwikkelde woordposters voor LOGO groep 6-7-8. Je kunt deze posters aan de muur hangen (de zg. ‘woordmuur’) zodat je je woordenschatonderwijs visueel versterkt.

   Prijs per pakket: € 425,-.

   Het is niet mogelijk om alleen de 9 speciaal ontwikkelde woordposters los te kopen als een school al LOGO 4-5 heeft. Taal actief 5 wordt in 5 jaargangen gebruikt: van groep 4 t/m 8. Dit is omgerekend per groep € 85,-. 

   Dit pakket bestaat uit:

   – Woordwebben: 100 in totaal (A3)
   – A3 map
   – Insteekhoezen

  2. LOGO Taal actief 5 Extrahet pakket met de resterende 69 clusters uit LOGO groep 4-5 en de bijbehorende leerkrachtkaarten. Deze clusters kun je gebruiken om de kinderen nog meer woorden aan te leren; de meegeleverde leerkrachtkaarten bevatten kant-en-klare scripts die je direct in de klas kunt gebruiken.

   Prijs per pakket: € 980,-.

   Taal actief 5 Extra wordt gebruikt in groep 4 en 5. Dit is omgerekend per groep € 490,-.

   Dit pakket bestaat uit:

   – 69 woordwebben + 69 leerkrachtkaarten
   – Woordkalender groep 4-5
   – A3 map + A4 map
   – Insteekhoezen

Bestellen

Gegevens school

Afleveradres