Van 24 tot en met 28 januari staat Rezulto op de NOT: hét evenement voor de onderwijs- en kinderopvangsector. Maak op deze beurs kennis met de nieuwste onderwijstrends! Er is een breed aanbod van producten, diensten en innovaties.

Stel al je vragen over woordenschatonderwijs op de NOT

Vijf dagen lang, van dinsdag tot en met zaterdag, staat Rezulto op de NOT. Ons team van ontwikkelaars, trainers en experts geeft uitleg geeft over onze producten en hoe je invulling kunt geven aan taal- en woordenschatonderwijs.

Je kunt de hele dag bij ons terecht met al je vragen die betrekking hebben op ons lesmateriaal, de trainingen die wij verzorgen, of andere ondersteuning die wij bieden. 

Kom je vragen stellen!

Iedere dag is er een expert aanwezig die je meer kan vertellen over een specifiek onderwerp. Vind hieronder het tijdschema voor de onderwijsbeurs:

Dinsdag 24 januari (10.00 – 17.00)

 • LOGO Peuters: Een van onze ontwikkelaars is aanwezig die meer kan vertellen over taalontwikkeling bij het jonge kind en hoe je dit kunt aanbieden in de kinderopvang.
 • Woordenschat in de praktijk: Een van de oprichters van Rezulto kan je meer vertellen over het belang van het ontwikkelen van een goede woordenschat in het basisonderwijs, met verschillende oplossingen die wij daarvoor bieden. 
 • LOGO Digitaal: We kunnen uitleggen hoe je met ons spelletjes-platform jouw onderwijs kunt versterken op het gebied van semantiseren en controleren van woorden.

Woensdag 25 januari (10.00 – 19.30)

 • Ouderbetrokkenheid: Een van onze experts vertelt graag meer over het belang van het betrekken van ouders in taal- en woordenschatonderwijs en hoe je dat mogelijk kunt organiseren.
 • Het belang van woordenschat: Een van onze oprichters kan je meer vertellen over didactiek en het belang van training voor een juiste aanpak voor het invullen van jouw woordenschatonderwijs.

Donderdag 26 januari (10.00 – 17.00)

 • Het belang van woordenschat: Een van onze oprichters is aanwezig om je meer te vertellen over didactiek en het belang van training voor een juiste aanpak voor het invullen van jouw woordenschatonderwijs.
 • LOGO Digitaal: We leggen je graag uit hoe je met ons spelletjes-platform jouw onderwijs kunt versterken op het gebied van semantiseren en controleren van woorden.


Vrijdag 27 januari (10.00 – 17.00)

 • Woordenschat in de praktijk: Een van de oprichters van Rezulto kan je meer vertellen over het belang van het ontwikkelen van een goede woordenschat in het basisonderwijs, met verschillende oplossingen die wij daarvoor bieden. 
 • LOGO Digitaal: Hoe je met ons spelletjes-platform jouw onderwijs kunt versterken op het gebied van semantiseren en controleren van woorden.


Zaterdag 28 (10.00 – 17.00)

 • Het belang van woordenschat: We kunnen je uitleggen over onze didactiek en het belang van training voor een juiste aanpak voor het invullen van jouw woordenschatonderwijs.
 • Woordenschat in de praktijk: We vertellen je meer over het belang van het ontwikkelen van een goede woordenschat in het basisonderwijs, met verschillende oplossingen die wij daarvoor bieden.
 • LOGO Digitaal: We leggen uit hoe je met ons spelletjes-platform jouw onderwijs kunt versterken op het gebied van semantiseren en controleren van woorden.

 

Meld je gratis aan

De toegang tot de NOT is gratis, je moet je alleen even aanmelden. Graag nodigen wij je uit om kennis te maken met onze producten zoals Wereld vol woorden, Sam de politieman of Met woorden in de weer. Ook kun je als je je gegevens achterlaat een gratis proefpakket LOGO (LOGO 3000, LOGO groep 3 en LOGO groep 4-5) meenemen, zodat je deze doorlopende leerlijn zelf kunt ontdekken.

Wij staan op stand 01.E139. Kom je ook?

Deze zijn misschien ook leuk

Woordenschat leren met LOGO

3 redenen waarom jij als leerkracht met LOGO moet werken

Elk kind heeft het recht op optimale leeromstandigheden. Taalonderwijs is van groot belang voor goede schoolresultaten en voor sociaal-maatschappelijke ontwikkeling van kinderen. Met de lesmethodes van Rezulto wordt extra aandacht gegeven aan het uitbreiden van de woordenschat van leerlingen. Om een

Sam de politieman: een LOGO3000 woordenschatboost!

Een nieuw, vrolijk en flitsend woordenschatprogramma voor kleuters, nieuwkomers en leerlingen uit het speciaal onderwijs, om extra te oefenen. Met Sam herhalen kinderen in één week bepaalde woorden van het reguliere LOGO3000 aanbod en consolideren de tweede week de woorden actief.